Νέα

Ζω στο Τώρα ! – Πενθήμερο 22-27 Ιουλίου 2020 Κολυμπήθρα Τήνος

Για ακόμη μία χρονιά, όπως είθισται να γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις των Μαριανών Αδελφών στην Κολυμπήθρα της Τήνου το Πενθήμερο για νέους 16-19 ετών από τις 22 – 27 Ιουλίου. Το πενθήμερο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία , προσφέροντας την ευκαιρία σε 12 νέους να αποκτήσουν καινούργιες εμπειρίες και να εμβαθύνουν σε μερικές από τις πιο θεμελιώδεις αξίες της Μαριανής ζωής : κοινοτική ζωή, μοίρασμα , πνευματικότητα.

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω της νέας πραγματικότητας στην οποία ζούμε εδώ και μερικούς μήνες, οι frères και οι υπεύθυνοι συνόδευσαν τους νέους σε ένα ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε συζητήσεις, παιχνίδια, δραστηριότητες που τους έφεραν πιο κοντά στη Μαριανή πραγματικότητα καθώς και μια πορεία από το βουνό προς τη θάλασσα , ώστε να έρθουν πιο κοντά με τη φύση.

Ολοκληρώνοντας το πενθήμερο αυτό , οι νέοι έδωσαν υπόσχεση να ανταμώσουμε και πάλι του χρόνου , ώστε να συνεχιστεί αυτό το πνευματικό ταξίδι και να ενδυναμωθούν οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν μέσα από τις κοινές εμπειρίες.

 

Μάρκος Παλαμάρης